Kattoremontti Perho

Kattoremontit Perho tekee kaikki remontit vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Korjaa ennen kun on myöhäistä

Katto kannattaa tarkistaa säännöllisesti ja mahdollinen kattoremontti teettää jo hyvissä ajoin, ennen kun katto vuotaa ja vahingot ovat mittavat. Huolella suunniteltu ja toteutettu kattoremontti säästää hintansa takaisin ja vältät mahdolliset suuremmat vesi- tai vuotovahingot kattorakenteissasi. Muista myös hyödyntää kattoremontista saatava kotitalousvähennys!

Kattoremontti Perho – Alueen laadukkain kattoremontti

Apona-bd Oy tarjoaa täyden palvelun kattoremontit Perho alueella. Apona-bd Oy toteuttaa kattoremonttisi laadukkaasti, aikataulussa ja siten että sinulle ei aiheudu remontista turhaa rasitetta.

Asiantuntijamme kartoittaa paikan päällä korjaustarpeen ja laatii yhdessä sinun kanssasi suunnitelman katon ulkonäöstä, tarvikkeista, toteutuksesta ja aikataulusta. Antamamme tarjous on aina sitova, eikä sinun tarvitse varautua yllätyksiin sen paremmin hinnan kuin aikataulunkaan suhteen. Me teemme remontin luvatussa aikataulussa ja sovittuun hintaan.

Aikatauluissa otamme huomioon sinulle parhaiten sopivan ajankohdan. Jos remontilla on kiire, katto esimerkiksi vuotaa, teemme remontin tarvittaessa todella nopeasti. Pääsääntöisesti kuitenkin ajoitamme remontin sinulle vaivattomimpaan ajankohtaan.

Usein kuvitellaan että kattoremontin voi tehdä vain keskellä kesää ja poutasäällä. Todellisuudessa talvi on mitä mainiointa aikaa toteuttaa kattoremontti, joten kannattaa hyödyntää kiireisen kesäsesongin ulkopuolinen aika, jolloin hinnatkin ovat halvemmat ja kalenterissa on enemmän aikaa.

Meille jokainen remontti tärkein ja toteutamme ne huolella ja laadusta tinkimättä. Emme lupaa kattoa ”parissa päivässä”, vaan lupaamme sinulle taatusti tuulet ja tuiskut kestävän katon sovitussa aikataulussa.

Kattoremontti Perho –palvelumme sisältää aina itse vesikaton asennuksen lisäksi alusrakenteiden tarkastuksen. Varmistamme, että mahdolliset laho- tai homevauriot korjataan asianmukaisesti ennen uuden katon asennusta. Tarkastamme myös välikaton eristeet ja tuuletuksen. Uusimme myös halutessasi sadevesijärjestelmät, lumiesteet ja kattoturvatuotteet kuten palotikkaat ja kulkusillat.

Lopuksi siivoamme jälkemme. Mottomme onkin: Viemme vanhat pois ja tuomme uutta tilalle. Kattoremontti Perho on täyden palvelun kattoremontti ja takuulla elämäsi helpoin remontti!

Luotettava yhteistyökumppani kattoasioissa

Apona-bd Oy on tunnettu ja luotettava kattotarvikkeiden ja peltituotteiden asentaja Perho alueella, pääalueenamme on Perho ja ympäristökunnat. Palvelemme kattoihin liittyvissä asioissa aina asiantuntevasti ja luotettavasti.

Tarjouksemme tehdään aina sitoviksi siten että hinta pitää eikä yllättäviä lisäkustannuksia asiakkaalle tule. Pidämme kiinni sovitusta aikataulusta ja toteutamme kattoremontin kokonaisuutena koko katon kunnon ja toimivuuden huomioiden.

Koko toimitusprosessin ajan, tilauksesta toimitukseen, asioit yhden ja saman tutun yhteyshenkilön kanssa. Mitä ikinä kysyttävää sinulla matkan varrella tuleekin, puheluasi ei siirrellä henkilöltä toiselle, vaan voit asioida tietyn yhteyshenkilön kanssa.

Onko asuinpaikkasi Perho tai ympäristökunnat? Kaipaako kattosi korjausta? Ota yhteyttä ja kysy lisää. Kattoremonttiasioissa ratkaisusi on Apona-bd Oy.

Apona-bd Oy lupaa sinulle vaivattoman ja taatusti vettä ja aikatauluja pitävän kattoremontin!

Kattoremontti Perho – Apona-bd Oy, Ota yhteyttä!